Tieners

Zit jij niet lekker in je vel? Heb je bijvoorbeeld problemen op school, word je gepest of vind  je het moeilijk om vrienden te maken? Ben je soms angstig, eenzaam of heb je huilbuien? Dan kan het weleens fijn zijn om met iemand te praten. 

Op de leeftijd waarin jij je bevindt, verandert er veel in je leven. Je gaat bijvoorbeeld naar de middelbare school en vindt het moeilijk te wennen aan de nieuwe regels en de verwachtingen die iedereen van je heeft. Maar het kan ook lichamelijk of geestelijk zijn.

Door er samen met mij over te praten, onderzoeken we waar die gevoelens vandaan komen en kijken we of we het kunnen oplossen. Samen stemmen we af wat jij graag wil bereiken en waarvoor je naar mij toe komt. We stemmen samen af hoe we daaraan gaan werken en welke therapievorm daarbij het beste past. 
Wat je mij vertelt, mag ik niet doorvertellen. Dus ook niet aan je ouders, behalve als je mij toestemming geeft. De gesprekken die ik met je ouder(s) heb, zijn altijd om jou te helpen. We proberen jou verder te helpen met de problemen waar je zelf niet uitkomt om jou beter te laten voelen en te zorgen dat je je leven weer op de rit krijgt.